Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.04.2010 13:19 - Почивка в Слънчев бряг - нуждата на уморения човек
Автор: pytnik Категория: Туризъм   
Прочетен: 1425 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 23.06.2010 11:10


Всеки понякога има нужда да разпусне. В крайна сметка технологичното време си има и този недостатък, шум, напрежение, все повече неща, които висят на главата на човек, в един момент се достига точка на кипене, момент, в който човек вече наистина има нужда да избяга от всичко останало и да се наслади на добрата стара природа, да не мисли за нищо друго освен за добрата си почивка и да релаксира, защото напрежението го мачка, и вече прелива. Така и аз един ден просто не можех да мисля, всичко ми преливаше извън главата, мъчех се да свърша хиляди неща, всичко да се случва, и да бъде на време, е всичко хубаво, но не точно. Просто този ден, а и последвалите няколко бях парцал, и не виждах с какво мога да бъда полезен дори на себе си.

За бога минах покрай поне 10 работещи магазина и когато седнах да хапна вечерта се сетих, че цял ден си повтарям да си купя хляб. Ето тук се зароди моята мисъл за почивка, пълна, безметежна, безбрежна, и тотално изключваща всякаква работа почивка. Ето за защо се насочих към хотелите в Слънчев бряг в интернет и си направих резервация на хотел в Слънчев Бряг за една хубава релаксираща почивка. Избрах си хотел Роял палас Хелена Парк, прекрасен 5 звезден хотел, чиито цени са доста приемливи за качеството на услугите, които получих там. Няколко дни след това заминах за тази така нужна ми почивка и мога да кажа смело, че си струваше наистина много.

В този хотел в Слънчев бряг се чувствах нов човек, най-вече без грижи, без никакви странични неща, за които да мисля освен за това как да си прекарам добре, какво да направя още от предлаганите релаксиращи слуги и как да се забавлявам. Посетих и близките забележителности, където усетих чувството да се потопиш в отминала епоха или просто красота отново, а не ми се беше случвало често.
И така какво да кажа още за почивката в Слънчев бряг освен, че беше наистина полезна, пълна и най-вече хотела в Слънчев бряг, в който отседнах се оказа златна възможност да получа точно това пълно безгрижие, от което имах нужда. Професионален екип, множество услуги и всичко, което човек може да си помисли за релаксацията и почивката си събрано на едно място.



Тагове:   бряг,   човек,


Гласувай:
0




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: pytnik
Категория: Туризъм
Прочетен: 12715
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 5
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930